Ξεκινούν οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορακοβουνίου

  • στις Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2012 -
  • 0 σχόλια
Την Δευτέρα 20 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορακοβουνίου για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της Αρκαδίας.Ο νέος μας προπονητής, Σπύρος Μπούζιος, είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδος φέτος αν και έχει αποδεκατιστεί. Πολλοί οι παίκτες που έφυγαν σε άλλες ομάδες, αλλά ο βασικός κορμός έχει απομείνει. Ευχαριστούμε πολύ τους εναπομείναντες παίκτες, που σε μια δύσκολη καμπή (οικονομικές δυσχέρειες)  του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου συνεχίζουν να στηρίζουν τον Αθλητισμό και την ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως κυκλοφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι μόνο 30 Ευρώ. Για να προμηθευτείτε τα εισιτήρια τηλεφωνήστε στο 698 045 0900.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.