Header pic

Pic

Ξεκινούν οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορακοβουνίου

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορακοβουνίου για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της Αρκαδίας.



Ο νέος μας προπονητής, Σπύρος Μπούζιος, είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδος φέτος αν και έχει αποδεκατιστεί. Πολλοί οι παίκτες που έφυγαν σε άλλες ομάδες, αλλά ο βασικός κορμός έχει απομείνει. Ευχαριστούμε πολύ τους εναπομείναντες παίκτες, που σε μια δύσκολη καμπή (οικονομικές δυσχέρειες)  του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου συνεχίζουν να στηρίζουν τον Αθλητισμό και την ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως κυκλοφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι μόνο 30 Ευρώ. Για να προμηθευτείτε τα εισιτήρια τηλεφωνήστε στο 698 045 0900.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.