ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ . ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

  • στις Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2012 -
  • 0 σχόλια
 

Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους διοργανώνει συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο την Τετάρτη 29 Αυγούστου του 2012 στο Θέατρο του Παραλίου Άστρους στις 9:00 μ.μ. με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά νέου ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ. Συμμετέχουν οι Νίκος Διαμαντόπουλος, Μύρτα Σακελλαρίου, Γρηγόρης Παπαντώνης κ.α. Όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε θερμά γι'αυτό.
Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας και αυτήν την εκδήλωση, ώστε να φθάσουμε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.