«Τέλος» η πίστωση στα φάρμακα από τη Δευτέρα στην Αρκαδία…

  • στις Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2012 -
  • 0 σχόλια
Ο φαρμακευτικός σύλλογος της Αρκαδίας, πήρε την απόφαση να σταματήσει τη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει, για τους ασφαλισμένους, από τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου του 2012.

Αν δεν γίνει άμεση πληρωμή των οφειλομένων από τον ΕΟΠΥΥ, τότε οι φαρμακοποιοί της περιοχής μας προτίθενται να κόψουν την πίστωση στα φάρμακα.

Ουσιαστικά, αν συμβεί αυτό, κάτι που είναι το πλέον πιθανό, τότε οι ασφαλισμένοι στην Αρκαδία, θα μπορούν να αγοράζουν φάρμακα μόνο τοις μετρητοίς…
 http://kalimera-arkadia.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.