Ορεινή Μελιγού 1977... Σε βίντεο Γάλλου σκηνοθέτη

  • στις Κυριακή, Σεπτεμβρίου 09, 2012 -
  • 0 σχόλια Στην Ορεινή Μελιγού, το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, στον προαύλιο χώρο της Παναγίας προβλήθηκε ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί το καλοκαίρι του 1977 από Γαλλικό συνεργείο, παρουσία 200 και πλέον ατόμων.
Συγκινητική και τιμητική για το χωριό ήταν η παρουσία του Γάλλου σκηνοθέτη-παραγωγού Jean Jacques Lafrechoux που δημιούργησε το ντοκιμαντέρ.

Ύστερα από 35 χρόνια στην ορεινή Μελιγού, είδαν φίλους και συγγενείς που άλλοι λείπουν πλέον από τη ζωή και άλλοι είναι ανάμεσά μας με αρκετά χρόνια στην πλάτη.
Ανάμεικτα συναισθήματα κυριάρχησαν στον κόσμο. Νοσταλγία, συγκίνηση, χαρά, θαυμασμός!!!
Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για την συγκέντρωση του υλικού και την οργάνωση της βραδιάς αυτής.
Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.youtube.com/watch?v=NQqXdckRhe8&feature=player_embedded

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.