Header pic

Pic

Aegean Flavours - μια προσπάθεια για εναλλακτικό τουρισμό

Η Ελλάδα και η Γαλλία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια νέα εταιρία στον χώρο του τουρισμού, την Aegean Flavours. Πρόκειται για εναλλακτικό τουρισμό, μία υπέροχη προσπάθεια που σκοπό έχει να διαφημίσει την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό και να γνωρίσει στους επισκέπτες της, την μεγαλοσύνη της ελιάς και του ελληνικού ελαιόλαδου.



Ξεκίνησαν πρόσφατα, τον Σεπτέμβριο του 2012 να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα από δύο πακέτα φιλοξενίας.

Το πρώτο αφορά το "Cooking Holidays". Σχεδιασμένο στις ανάγκες ένος ανήσυχου τουριστικού κοινού, μας γνωρίζουν τις ελληνικές γεύσεις και συνταγές, σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που σκοπό έχει να διδάξει την Ελλάδα.

Το δεύτερο πακέτο αφορά την ελαιοσυλλογή και την διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου. Λαμβάνει μέρος την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και την πρώτη του Νοέμβρη κάθε χρόνο. Ο ενδιαφερόμενος "μπλέκει" άμεσα σε κάθε στάδιο παραγωγής ελαιολάδου, από την συλλογή έως την παραγωγή του στο ελαιτριβείο.



Δοκιμάστε κι εσείς, μπορεί να απευθύνεται σε τουρίστες του εξωτερικού, αλλά έχει άμεση σχέση με την ελληνική παιδεία και τον σεβασμό στα προϊόντα της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.aegeanflavours.com

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.