Header pic

Pic

Astroman τέλος;



 Από http://astrosnews.gr/
Το ASTROMAN, ο πλέον καθιερωμένος αγώνας τριάθλου
στην απόσταση half ironman σταματάει τη διεξαγωγή του, όπως ανακοίνωσε ο πρωτεργάτης διοργανωτής του Λεωνίδας Αθανασόπουλο. Ηδη, λοιπόν, μένει ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό στο καλεντάρι του Τριάθλου και εκείνη την περίοδο της Ανοιξης, που ευνοεί τέτοιους αγώνες, και πολλές είναι οι περιοχές στην Πελοπόννησο αυτοί που θα προσφερθούν να το καλύψουν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το trinews.gr, διοργανωτής τέτοιων αγώνων στην Καλαμάτα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Στο χέρι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας είναι, λοιπόν, να δείξει ότι θέλει τέτοιες διοργανώσεις, σαν το ASTROMAN, που και αγαπήθηκε από τον κόσμο και στηρίχτηκε, αλλά και πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας.
Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση για πιθανό αγώνα θα πρέπει να γίνει εντός του πρώτου 15ημερου του Οκτωβρίου, προκειμένου να μπει στον προγραμματισμό των αθλητών και όχι αργότερα. Αρα, οι όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν άμεσα και υπάρχουν στην περιοχή μας διοργανωτές με εμπειρία οι οποίοι θα μπορούσαν να αναλάβουν την οργάνωση ενός τέτοιου αγώνα, όπως και άνθρωποι που αγαπούν τον Τρίαθλο και με τους οποίους ο Δήμος θα πρέπει να έρθει από τώρα σε επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.