Header pic

Pic

Ευχάριστη εξέλιξη για το Astroman


Από astrosnews. Σημαντική, γρήγορη και ευχάριστη εξέλιξη είχαμε στο θέμα του Astroman.
Σε σχετική ανάρτηση του astrosnews, χθες, αναφέραμε πως ο πλέον καθιερωμένος αγώνας τριάθλουστην απόσταση half ironman σταματάει τη διεξαγωγή του, όπως ανακοίνωσε ο πρωτεργάτης διοργανωτής του Λεωνίδας Αθανασόπουλος, ενώ ήδη διοργανωτές από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να καλύψουν αυτό το αγωνιστικό κενό στο καλεντάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, επικοινώνησε ήδη και υπάρχει σχεδόν οριστική συμφωνία, με διοργανωτή τέτοιων εκδηλώσεων, από την Αρκαδία, προκειμένου, ο αγώνας Τριαθλου – half ironman, που τόσο αγαπήθηκε και στηρίχτηκε από τον κόσμο της περιοχής να συνεχίσει να διεξάγεται κάθε Ανοιξη στο Παράλιο Αστρος.
Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση για πιθανό αγώνα θα πρέπει να γίνει εντός του πρώτου 15ημερου του Οκτωβρίου, προκειμένου να μπει στον προγραμματισμό των αθλητών και όχι αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.