Header pic

Pic

Πρωτοφανές σκηνικό αγριότητας

Σήμερα (σημ. 11 Σεπτέμβρη 2012) στην περιοχή των Πατησίων, αλλοδαπός αφρικανικής καταγωγής διέπραξε αποτρόπαια πράξη αγριότητας.



Συγκεκριμμένα, πέταξε τον σκύλο του από τον 1ο όροφο στον κάδο των σκουπιδιών!!!

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στα μπαλκόνια και στον δρόμο, τρομαγμένοι από το εκωφαντικό κλάμα του σκύλου, ενώ άλλοι που έτυχαν παρόντες τους ενημέρωσαν για το περιστατικό. Ο αλλοδαπός έφυγε τρέχοντας προς την Πατησίων, ακολουθώντας την Καυτατζόγλου. Κάτοικοι έτρεξαν να τον πιάσουν αλλά τους ξέφυγε.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο 15 λεπτά αργότερα και προσπάθησε να μπει στο σπίτι κτυπώντας την πόρτα (αφού δεν υπήρχε εισαγγελέας μαζί για να δώσει εντολή). Οι διαμμένοντες στο διαμμέρισμα, όλοι αφρικανικής καταγωγής, περίπου 12 άτομα, δεν άνοιξαν. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν στο διαμμέρισμα να μένουν 6 κοπέλες, αφρικανικής καταγωγής, παράνομα στην χώρα, και ασχολούνται με τον αγοραίο έρωτα.

Πολλοί οι κάτοικοι που φώναζαν υπέρ της Χρυσής Αυγής και υποστήριζαν τις κινήσεις τους στις γειτονιές της Αθήνας.

Εδώ που φτάσαμε πλέον, πολλοί καταγγέλουν την Χρυσή Αυγή, αλλά σαν δημοκράτες δεν καταγγέλουν τις θηριωδίες.


KWR


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.