Header pic

Pic

Ένοπλες ληστείες σε Αγροτική και Πειραιώς στο Άστρος

Ταυτόχρονη διπλή ληστεία έγινε σήμερα το πρωί, λίγο μετά το άνοιγμα στην Αγροτική Τράπεζα και στην Πειραιώς στο Άστρος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο σε κάθε υποκατάστημα πλησίασε το ταμείο και με την απειλή όπλου, φώναξε «ληστεία» και ζήτησε τα λεφτά. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με μηχανές, ενώ αμέσως έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, άρχισαν οι έρευνες,ενώ στήθηκαν και μπλόκα στους δρόμους διαφυγής.
Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρουν οι περίοικοι της πλατείας του Άστρους, όπου βρίσκεται το υποκατάστημα της Αγροτικής, συνειδητοποίησαν τι έγινε όταν είδαν τα περιπολικά.
Ίσως για «το φόβο των Ιουδαίων» (ίσως και για άλλο λόγο) το υποκατάστημα της Εθνικής, που είχε πέσει θύμα ληστείας πρόσφατα, στο Άστρος έκλεισε για λίγη ώρα και γύρω στις 10.00 άνοιξε και πάλι.


Από astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.