Header pic

Pic

Ερευνα για τις φόλες στο Παράλιο Άστρος


Τον περασμένο Μάιο η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία (Ε.Φ.Ε.)
επικοινώνησε με το www.zoosos.gr και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε την καταγγελία που τους έγινε σχετικά με την εξόντωση αδέσποτων ζώων με φόλες στην περιοχή του Παράλιου Άστρους Αρκαδίας εν όψει θέρους. Πράγματι τις 23/5/2012 δημοσιεύσαμε το άρθρο με τίτλο: «Παράλιο Άστρος Αρκαδίας: Σκοτώνουν τ” αδέσποτα για να έρθουν οι τουρίστες!».
Όπως αναφέραμε τότε: «Η οργανωμένη εξόντωση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στο Παράλιο Άστρος της Αρκαδίας έλαβε φέτος πρωτοφανείς διαστάσεις.
Στην πλατεία, στην παραλία και στους δρόμους του Άστρους εδώ και ένα μήνα βρίσκονται πτώματα δηλητηριασμένων ζώων, καθώς εφαρμόστηκε η “μέθοδος” της “ζωοκάθαρσης” από μανιακούς δολοφόνους δήθεν άγνωστους στους ντόπιους και στις αρμόδιες αρχές».
Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων τονίζαμε ότι φιλόζωοι της Κυνουρίας είναι ανάστατοι για το οργανωμένο έγκλημα, που συντελέστηκε εκεί και το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε καλοκαίρι λίγο πριν φτάσουν οι τουρίστες εκεί.
Μόλις σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι το Α.Τ. του Παράλιου Άστρους Αρκαδίας έλαβε εντολή από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να προχωρήσει σε έρευνα και να σχηματιστεί δικογραφία.
Το υπουργείο ενημερώθηκε από τον Πάνο Καφφέ, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής 115 Ζωοφιλικών, για την καταγγελία μέσω του δημοσιεύματος μας.

 http://astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.