Προς δημοπράτηση το γήπεδο του Αγίου ΑνδρέαΥπογράφτηκε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του astrosnews.gr από τον ειδικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,

η ένταξη του έργου της ανακατασκευής του γηπέδου του Αγίου Ανδρέα, στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 360.000 ευρώ και προβλέπει κατασκευή χλοοτάπητα, και έργα βελτίωσης των υποδομών του.

Απομένει τώρα να ανακοινωθεί η έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. 

Ένα μεγάλο έργο που θα λύσει όχι μόνο το πρόβλημα της ομάδας του Αγίου Ανδρέα αλλά θα βοηθήσει και την ομάδα του Κορακοβουνίου καθώς η τωρινή μας έδρα είναι το γήπεδο της Μελιγούς.

ΠΗΓΗ: astrosnews.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.