Header pic

Pic

Το KWR σας προτείνει...

Σήμερα σας προτείνουμε ένα εστιατόριο στο κέντρο των Αθηνών. H μεσογειακή του κουζίνα θα σας εκπλήξει ευχάριστα και ο ουρανίσκος σας θα ανατριχιάσει από τις ζωντανές γεύσεις και τα πλούσια αρώματα. 



Πρόκειται για το Olea Restaurant (Εστιατόριο Ολέα), Ασκληπιού και Δερβενίων 4, δίπλα στον Άγιο Νικόλαο. Έχει πάρει το όνομά του από το ιερό δέντρο της Ελλάδος, από το δέντρο που πρόσφερε τροφή στους προγόνους μας αλλά και σε εμάς, το δέντρο που απλά ένα κλαδί του στο κεφάλι Ολυμπιονικών ήταν ικανό να γκρεμίσει τα τείχη της πόλης. Η δύναμη της ελιάς, είναι αυτή που γεμίζει και εμάς και μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εξαιρετικές γεύσεις σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με αέρινη διακόσμηση και οικογενειακό άρωμα.

Αν είστε λάτρεις του κρασιού, η προσεγμένη λίστα ελληνικών και ιταλικών κρασιών, όπως επίσης το εκλεκτό χύμα κρασί μας θα σας αποζημιώσουν.




Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα, μπορείτε να απολαύσετε τον αυθεντικό ιταλικό μας καφέ (Sant’ Eustachio) με τη συνοδεία φρέσκων μπριός ή ενός απολαυστικού cheesecake φράουλα.

Ότι και αν επιλέξετε η χαλαρωτική μουσική θα σας ταξιδέψει, αλλά αυτό που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο από το Olea είναι η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής!

τηλέφωνο: 210 36 32 780

website: http://www.olea.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.