Header pic

Pic

AMEA - Άτομα Με Ειδικές Αρετές

Δεν είναι κραυγή απελπισίας, δεν είναι ελεημοσύνη... μια άθλια προσβολή στην ιδιοσυγκρασία σας, στην ωριμότητά σας, στο να κάνω κάτι με το έτσι θέλουν αυτοί!

Θα το δημοσιεύσω μέχρι να το καταλάβετε. Παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν είναι περίεργα ή άρρωστα.Το μόνο που θέλουν είναι ότι θέλει ο καθένας μας.......να τους αποδεχτούμε. Μπορώ να κάνω μια παράκληση; Υπάρχει κάποιος πρόθυμος να το δημοσιεύσει για χάρη όλων των παιδιών που είναι φτιαγμένα με ένα μοναδικό τρόπο; Για να δούμε ποιος έχει γερή καρδιά. Το ξέρω ότι οι φίλοι θα το κάνουν copy paste στο τοίχο τους.
(Αγγελική Λυτρίβη)

Μπορεί να έκοψες την πίτα, να βγήκες, να πέρασες όμορφα... να έκανες όλα όσα σου φαίνονταν μεγάλα! Ναι, τα έκανες, ναι έζησες, αλλά είδες πάνω από τον ώμο σου, πίσω;;;



ΟΧΙ

Λοιπόν κοίτα! ... δεν είναι κάτι που δεν μας μοιάζει... δεν θα μας τύχει... (όλα συμβαίνουν στους άλλους, στους αμαρτωτλούς, στους άτυχους, εγώ .. είμαι τυχερός, δεν με νοιάζει τίποτα...) είναι απλά ένας ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης, πλούσιος από παράδοση και πολιτισμό, ξεχειλίζει ζωή, ελπίδα, δεν το βάζει κάτω... προσπαθεί απλά να μπορέσει να πάρει την ασπίδα του, να δείξει στον Καιάδα πως έκανε λάθος, να μάθει και να τον μάθουν!

Τι με νοιάζει, δεν με ακουμπά! Άσε με στην ησυχία μου... έλα ρε αδερφέ!

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ/Η ΕΙΝΑΙ

Ένας από αυτούς που από το σαλόνι λέτε ήρωες, αυτοί που σε κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ φέρνουν πίστη και ελπίδα, αυτοί που μας έκαναν το 2012 να αναπνεύσουμε! ΑΥΤΟΙ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕς ΑΝΑΓΚΕΣ,,, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ... ΗΜΑΡΤΟΝ, ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!

ΕΣΥ... ναι εσύ, με ποιο θάρρος και θράσος τους κοιτάς στα μάτια;

για το KWR,
ΜiC (Μιχάλης Μπακάλης)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.