Έκλεψαν άγαλμα στην Τρίπολη

  • στις Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2013 -
  • 0 σχόλια


Έκλεψαν άγαλμα στην Τρίπολη


ΦΩΤΟ από το arcadiaportal 
 Πρόκειται για το άγαλμα του Αναστάσιου Στεφάνου, εμπνευστή του άλσους Σκιρίτιδας, το οποίο κλάπηκε από το σημείο που ήταν τοποθετημένο στο άλσος, κοντά στον επαρχιακό δρόμο, στην Τρίπολη.Ο Αρκάς Αναστάσιος Στεφάνου, ήταν ο δημιουργός του πρώτου τεχνητού δρυμού στην Ελλάδα και το άγαλμά του έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας.
Ο αντιδήμαρχος Σκυρίτιδας Κώστας Κατσαφάνας, υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων στις αστυνομικές αρχές,
ενώ απευθύνεται έκκληση, όποιος γνωρίζει κάτι, να δείξει την ανάλογη ευαισθησία και να επικοινωνήσει με τον δήμο Τρίπολης...

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.