Header pic

Pic

Τα κάλαντα των Θεοφανίων στο Κορακοβούνι (φώτο&βίντεο)

 Μια ευχάριστη νότα έδωσαν με την φωνή τους, τα παιδιά του Κορακοβουνίου τραγουδώντας σήμερα το απόγευμα τα κάλαντα των Θεοφανίων.

 Υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Εμμανουήλ Γεω. Γύφτου για άλλη μια χρονιά αναβίωσαν το έθιμο των καλάντων των Θεοφανίων καθώς επισκέφτονταν κάθε σπίτι και μαγαζί του χωριού και τραγουδούσαν τα κάλαντα. Μια πραγματικά όμορφη κίνηση που έδωσε ένα όμορφο συναίσθημα σε όποιον άκουσε τα κάλαντα. Εμείς σαν Korakovouni Web Radio συγχαίρουμε τα παιδιά που έλαβαν μέρος  και τους ευχόμαστε εκτός από υγεία και κάθε ευτυχία, ο Θεός να τους δώσει φώτιση και δύναμη μιας και είναι όλα μαθητές και έχουν πραγματικά δύσκολο δρόμο μπροστά τους καθώς επίσης και τον καθηγητή τους κ. Εμμανουήλ Γεω Γύφτο για την όλη προσπάθεια που κάνει για την διάσωση των παραδοσιακών εθίμων του τόπου. 
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες καθώς και ένα βίντεο από μια χορωδία να λέει τα κάλαντα αλλά και από τα παιδιά και να μας συγχωρέσετε για την μη καλή λήψη και σύντομα να αναρτήσουμε νέο βίντεο σε καλύτερη ποιότητα.








Για το Korakovouni Web Radio  Ηλίας Ι. Λυτρίβης-Μέλιος Ά 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.