Header pic

Pic

Ψυχιατρείο Τρίπολης: Έδεσαν ασθενή στο κρεβάτι και κάηκε ζωντανός!



Η φωτιά που ξέσπασε στο Ψυχιατρείο Τρίπολης στοίχισε τη ζωή σε έναν νεαρό άντρα, τρόφιμο του Νοσοκομείου...
Σύμφωνα με την αστυνομία η πυρκαγιά εκδηλώθηκε για άγνωστο λόγο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο θάλαμο του ασθενούς.

Η φωτιά σβήστηκε από την πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς.

Ωστόσο ο 34χρονος ανδρας βρήκε φρικτό θάνατο καθώς εντοπίστηκε δεμένος (!) και απανθρακωμένος πάνω στο κρεβάτι του...

Από την φωτιά αυτή και στην προσπάθειά του να σώσει τον άτυχο ψυχασθενή, τραυματίστηκε ελαφρά ένας νοσηλευτής του ιδρύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος του ΕΚΕΠΥ Παναγιώτης Ευσταθίου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ανέφερε ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που είχαν βάρδια, κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν τον άτυχο άνδρα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και πρόσθεσε ότι έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) από το ΕΚΕΠΥ, προκειμένου να διερευνηθούν, τόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά, για τα αίτια της οποίας ενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρίπολης, όσο και για τους ιατρικούς λόγους που υπαγόρευαν την καθήλωση του 34χρονου ψυχασθενούς από την Καλαμάτα.

Η διενέργεια της ΕΔΕ έχει ανατεθεί στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος για το σκοπό αυτό κατευθύνεται από την Πάτρα στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.