Header pic

Pic

Υπογραφή σύμβασης και παραγγελία του νέου ασθενοφόρου

 Όπως πληροφορηθήκαμε από τον Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους Μετά από τετράμηνη εξαντλητική έρευνα αγοράς σε όλα τα επίπεδα και επαφή με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην κατασκευή και κυκλοφορία ενός ασθενοφόρου
(Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, μετασκευαστές ασθενοφόρων, Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ, Υπουργείο Συγκοινωνιών) και λαμβάνοντας πάνω από όλα υπόψιν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής που καλύπτει το Κέντρο Υγείας Άστρους, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε και προχώρησε στην παραγγελία ενός σύγχρονου πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος, μάρκας CITROEN JUMPER 2200cc, Diesel 150hp από την εταιρεία ''ηλ.κα security α.ε.'' για Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Άστρους.

 Η διασκευή του οχήματος σε ασθενοφόρο θα πραγματοποιηθεί εξ'ολοκλήρου στην Ιταλία από την εταιρεία Newcocar srl div. Mobitecno, και θα παραδοθεί πλήρως εξοπλισμένο.

 Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία της εταιρείας ''ηλ.κα security α.ε.'' στην Αγία Παρασκευή. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο κύριος Παναγώτης Αυγερινόπουλος, τον Σύλλογό μας ο πρόεδρος του Ιωάννης Πατούρας (συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα Δημήτριο Κόλλια και τον ταμία Πέτρο Σαβούρδο) ενώ προηγήθηκε υπογραφή της σύμβασης από τη Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κυρία Ελένη Σιουρούνη.

 Η ημερομηνία παράδοσης είναι σε 5 μήνες, αλλά θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να μειωθεί όσο είναι δυνατό το διάστημα αυτό, ώστε να έχουμε το ασθενοφόρο διαθέσιμο την τουριστική καλοκαιρινή περίοδο. Μετά την παραλαβή του, θα πρέπει με ευθύνη του Νοσοκομείου να εκδοθούν πινακίδες κυκλοφορίας και να περάσει από επιτροπή καταλληλότητας του ΕΚΑΒ. Εμείς σαν Σύλλογος θα παρακολουθούμε στενά την πορεία της παραγγελίας και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν και θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.