Κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρούς

  • στις Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013 -
  • 0 σχόλια
Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους καλεί όλα τα μέλη του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου για το 2013, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Ιδρύματος '’Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη’’ την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00.
 Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, να συζητήσουμε προτάσεις για δράσεις του συλλόγου τη νέα χρονιά, να δούμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

Θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις στην αγορά του νέου ασθενοφόρου και θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών.

Επιθυμούμε πολύ να είμαστε όλοι εκεί και θα θέλαμε κάθε μέλος να φέρει μαζί του και ένα νέο, ώστε να κάνουμε το σύλλογο πιο δυνατό.

Όλα τα παρόντα μέλη (παλαιότερα και νέα) θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τυχερό ''φλουρί'' -δώρο- της χρονιάς, Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AKS στο Πόρτο Χέλι από 01/05/2013 έως 30/06/2013 (εκτός της περιόδου του Πάσχα και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος).
Σας περιμένουμε,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.