Header pic

Pic

12ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου.... Με αέρα Κορακοβουνίτικο... (φωτο&αποτελέσματα)


 Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε ο 12ος δρόμος Αργολικού Κόλπου στο Ναύπλιο από τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας.
  Με την παρουσία περίπου 300 αθλητών από όλη την Ελλάδα που αψήφισαν το κρύο σε μια όμορφη διαδρομή με αφετηρία την Λέρνα και τερματισμό στο λιμάνι του Ναυπλίου έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας.  Το Κορακοβούνι είχε την τιμητική του σε αυτόν τον αγώνα καθώς το εκπροσώπησαν επάξια οι Παναγιώτης Θεοφιλάς, η Danka Koluvija Θεοφιλά, Ιωάννης Λεβέντης, Κωνσταντίνος Λυτρίβης και Πέτρος Κούρτης. Συμμετοχή υπήρχε και από άλλους αθλητές από την Κυνουρία (Άγιος Ανδρεάς, Άστρος, Μελιγού). Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ http://www.runningnews.gr/item.php?id=13679










Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.