2ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

H ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ διοργανώνει στις 31 Μαρτίου 2013 το 2ο οδοιπορικό ιστορίας με θέμα την επανάσταση του 1821.

Η εκκίνηση του οδοιπορικού γίνεται από το Λεωνίδιο και ο τερματισμός είναι στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη σε συνεργασία με την ΛΕ.ΜΟ.Τρίπολης .

Η διαδρομή έχει ως εξής:
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΚΟΣΜΑΣ-ΒΡΟΝΤΑΜΑΣ-ΣΚΑΛΑ-ΞΥΡΟΚΑΜΠΙ-ΑΡΝΑ-ΜΕΛΕΤΙΝΗ-ΛΕΜΟΝΙΑ-ΠΕΤΡΙΝΑ-ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ-ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΘΟΥΡΙΑ-ΔΥΡΡΑΧΙΟ-ΛΕΟΝΤΑΡΙ- ΚΑΤΩ ΑΣΕΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ (Μέσω παλιάς ε.ο. Τρίπολης-Καλαμάτας).
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 331χλμ.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
1. ΟΜΑΔΕΣ 2-6 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
2. ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ +/- 15χλμ
3. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15€ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ,ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ).
4. ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 check point ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ 1821.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΑ 6 ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ.
5. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΩΡΕΣ. π.χ. ΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 10:00π.μ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 18:00μμ.ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
6. ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ 1 ΠΟΝΤΟ ΜΕΙΩΝ.
7. ΚΑΘΕ ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΧΛΜ ΜΕΙΩΝΕΙ 1 ΠΟΝΤΟ
8. ΑΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
9. Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
10. Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΜΑΔΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
11. ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΧΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9:30π.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ,ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.

H Μοτοπαρεα Λεωνιδίου επιδοτεί με 20 euro το δωμάτιο για τους επισκέπτες από μακριά (+100χλμ) που θα διανυκτερεύσουν στο Λεωνίδιο από την προηγούμενη μέρα.
(Ενδεικτικές τιμές δωματίων 2κλινο 30euro 3κλινο 40euro)

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
6986111263(ΣΩΤΗΡΗΣ)
6932417735(ΑΝΤΩΝΗΣ)
6956039734 (ΜΑΝΩΛΗΣ)------------------------------Διαφημιστικό-------------------------
 (οι τιμές για το Costarini Hotel & Costarinis Rooms
είναι ανεξάρτητες από τον διαγωνισμό)


Costarini Hotel & Costarinis Rooms,
Leonidion
-> για περισσότερα http://costarini.eu.pn
--------------------------------------------------------------------------Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.