Header pic

Pic

Βρέχει, βρέχει και βρέχει και το ποτάμι ξεχειλίζει.... (φώτο)


 Γέμισε νερό ο ποταμός Βρασιάτης (Χάραδρος κατά την 1η του γραπτή ονομασία) μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που έλαβαν μέρος από το βράδυ Σαββάτου (2-3-2013) έως το πρωί της Κυριακής.

 Βέβαια αυτό το θέαμα που είναι σπάνιο στην περιοχή μας. μας έβαλε όλους σε σκέψεις καθώς το ποτάμι ήταν γεμάτο σκουπίδια κάθε λογής με αποτέλεσμα όλα αυτά να πάνε στην Θάλασσα. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να έχει προλάβει καθαριστεί εγκαίρως ή καλύτερα να μην καθόλου λερωθεί για να μην έχουμε τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα για το περιβάλλον, που χωρίς να το καταλαβαίνουμε σιγά σιγά το έχουμε καταστρέψει.


2 σχόλια:

  1. πολυ ωραια...θα καθαρισει το ποταμι απο τα λιοζουμια απο τα σκουπιδια και απο τα μπαζα.Τι σου ειναι η φυση....παντα "καθαριζει" για εμας....παντα θα πεταω τα σκουπιδια μου εκει και οταν κανει μεγαλη νεροποντη θα τα "παιρνει το ποταμι"....το που θα φτασουν δεν με νοιαζει.Μονο να καθαριζει το ποταμι απο αυτα που θα πεταω...Το αν ψωφισουν τα ψαρια ποσως με απασχολει.Το αν μολυνθει η θαλασσα δεν με ενδιαφερει μηπως κανω μπανιο???ας μην μεινει τιποτα ορθιο.(Θοδωρης Κρεμυδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Θοδωρή έχει χαθεί η συνείδηση για το περιβάλλον. Το πιο εύκολο είναι να πετάξουν σκουπίδια σε ποτάμια, θάλασσες δρόμους. Όμως ας σκεφτούν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους. Πρέπει να υπάρχουν αυστηρές ποινές γιατί κατά κάποιο τρόπο είναι δολοφονία η μολυνση του περιβάλλοντος.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.