Τσακώνικος Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Λεωνιδίου

Ο Τσακώνικος Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Λεωνιδίου ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2006, με σκοπό τη διατήρηση των τοπικών παραδοσιακών συνταγών και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και κυρίως της Τσακώνικης Μελιτζάνας (Π.Ο.Π).

Στο Συνεταιρισμό συμμετέχουν γυναίκες της περιοχής και παρασκευάζουν : γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες,λικέρ, χυλοπίτες, τραχανά, παξιμαδάκια, βουτήματα, δίπλες, αμυγδαλωτά και γλυκά ταψιού. Αναλαμβάνουν επίσης παραγγελίες για γάμους,βαπτίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.
 
 
 
θα τις βρείτε στο facebook: https://www.facebook.com/tsakonikos.synetairismos
 
 

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.