Κλείσαμε τα δύο μας χρόνια!!!

Τώρα που δίναμε 2 χρονών, τώρα που επιτέλους πέρασαν οι πόνοι από τα δοντάκια που βγάζαμε, τώρα που μάθαμε να τα κάνουμε στο γιογιό, σας υποσχόμαστε μια καλύτερη και δημιουργικότερη χρονιά (αν μπορεί να υπάρξει)! Κάναμε πολλά και συνεχίζουμε ακούραστοι με κέφι σαν ν'αρχίσαμε χθες. Προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε και να σας ψυχαγωγήσουμε, όχι λόγω κρίσης, αλλά λόγω τρέλας και υπερβολικής ενέργειας, οπότε έπρεπε κάπου να ξεδώσουμε.


Του χρόνου θα γραφτούμε στον Παιδικό Σταθμό! Ελπίζουμε να μας δώσουν ιδέες οι συμμαθητές μας στον Παιδικό και να κάνουμε καλύτερα πράγματα, ακόμα! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!
KWR (ILM & MiC)

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.