Header pic

Pic

Ελληνική Ταινία "Οι Σουλιώτες"

Καθώς τα περισσότερα κανάλια, παρόλο που σήμερα γιορτάζουμε την Επέτειο της Επανάστασης του 1821 προτιμούν να δείχνουν άσχετα με την επανάσταση πράγματα (εκπομπές,ταινίες) εμείς σας προτείνουμε μια ταινία που εξιστορεί τον αγώνα των Ελλήνων για την Ελευθερία. Η ταινία που προτείνουμε είναι "Οι Σουλιώτες"


 Μία Ελληνική Ιστορική κινηματογραφική ταινία, του 1972 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπακωνσταντή, παραγωγή Τζέιμς Πάρις και σενάριο Πάνου Κοντέλη βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μιχάλη Περάνθη, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Πολίτη, Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Κατράνη, Αλέκα Κατσέλη, Λαυρέντη Διανέλλο, Χρήστο Καλαβρούζο καιΦερνάντο Σάντσο. Η διάρκειά της είναι 87 λεπτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.