Header pic

Pic

Την Τσικνοπέμπτη γιορτάζουν οι καταστηματάρχες στο Κορακοβούνι (φώτο)

 Τηρώντας το καθιερωμένο έθιμο της Tσικνοπέμπτης, οι καταστηματάρχες του Κορακοβουνίου, που έχουν τις επιχειρήσεις τους στο κεντρικό δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου, μαζεύτηκαν από το πρωί και ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τον εορτασμό της κρεατοφαγίας που δικαιολογεί η ημέρα. 


Από νωρίς, τα κάρβουνα πήραν φωτιά οι σχάρες ετοιμάστηκαν, τα κρέατα μπήκαν επάνω και οι διοργανωτές περιμένουν κάθε περαστικό, κάθε φίλο, να περάσει να γιορτάσει μαζί τους, με τη συνοδεία εκλεκτού οίνου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, να ξεκινήσετε την γιορτή, αυτή την εκλεκτή ημέρα, που για πολλούς από εμάς, θα έπρεπε να είναι κάθε εβδομάδα της Τσικνοπέμπτης!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.