Header pic

Pic

Ο Αστέρας Τρίπολης στον τελικό

Την πρόκριση πήρε ο Αστέρας Τρίπολης εις βάρος του ΠΑΟΚ, στον δεύτερο επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος.

Σκόρερ και των δύο γκόλ ήταν ο Usero (Ουσέρο) στο 61' και 86' λεπτό, αντίστοιχα. Πρώτη φορά η ομάδα της Τρίπολης σε τελικό κυπέλλου και πρώτη συμμετοχή για Κορακοβουνίτη παίχτη στον τελικό.



Όπως όλοι θα καταλάβατε, μιλάμε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Ιώαννου. Ο Δημήτρης, βασικό στέλεχος της άμυνας του Αστέρα, δεν άφησε τα αστέρια του ΠΑΟΚ να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν την πρόκριση αυτοί ή έστω να σκοράρουν το γκολ, που θα τους οδηγούσε στην παράταση.



Καλή συνέχεια στον Δημήτρη και στον Αστέρα Τρίπολης, που κάνει όχι μόνο την Αρκαδία, αλλά όλη την Ελλάδα περίφανη, αφού θα διεκδικήσει, πιστεύουμε δίκαια, το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις 11 Μαΐου ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.