Θα πούμε το νερό νεράκι φέτος το καλοκαιράκι

Σοβαρό θέμα με το νερό θα έχουμε και φέτος το καλοκαίρι αφού οι αρμόδιες δημοτικές αρχές δεν δίνουν σημασία στο δίκτυο ύδρευσης που φέρνει το νερό από τον Άβουρο (περιοχή στο Ορεινό Κορακοβούνι) στο Κορακοβούνι.

 Περνώντας εμείς από το υδραγωγείο, το οποίο είχε φτιαχτεί επί προεδρίας Αρτόπουλου γύρω στο 1950 και με προσωπική εργασία όλων των κατοίκων του Κορακοβουνίου, αντικρίσαμε για ακόμη μια φορά, αφού και πέρυσι το είχαμε δει και αναφέρει στις τοπικές αρχές, το νερό να χάνεται από τις σπασμένες σωλήνες και τις μη σωστά τοποθετημένες βάνες και συνδετήρες. Και δεν λέμε για το νερό που πάει χαμένο από την Βρύση στο Ορεινό Κορακοβούνι και μένει ανεκμετάλλευτο αλλά το νερό που υποτίθεται ελέγχεται και περνάει από το υδραγωγείο. Καλό θα ήταν για αρχή οι τοπικές αρχές να διορθώσουν το πρόβλημα και να κοιτάξει στο μέλλον να ελέγξει και το χαμένο νερό από το Ορεινό Κορακοβούνι γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει φυσική πηγή με νερό πόσιμο και να υπάρχει πρόβλημα ύδρευσης στο Κορακοβούνι. Ούτε επίσης να πληρώνουμε υπέρογκα ποσά για το νερό που το υδραγωγείο φτιάχτηκε χωρίς έξοδα του Δήμου με τον κόπο των παππούδων και γονιών μας, που δεν χρειάζεται τίποτα για να αντληθεί (γεωτρήσεις κτλπ). Ξέρουμε επίσης ότι πολύ θα ενοχληθούν με αυτήν την ανάρτηση αλλά εμείς κοιτάμε το καλό του Κορακοβουνίου και όχι μόνο....

 Επίσης σας παραθέτουμε δια του λόγου του αληθές μερικές φωτογραφίες και να είσαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ξαναπάμε και θα δούμε αν... λέω αν...  έχει διορθωθεί το πρόβλημα
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.