Header pic

Pic

Πρώτος Τσακώνικος αγώνας δρόμου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ανακοινώνει την διεξαγωγή του 1ου Τσακώνικου αγώνα δρόμου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 με αφετηρία και τερματισμό, την πλατεία Ηρώου, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Ο Αγώνας περιλαμβάνει δύο (2) διαδρομές . Η πρώτη διαδρομή είναι δύο (2) χιλιόμετρα για άτομα ηλικίας έως 12 ετών και η δεύτερη διαδρομή είναι πέντε (5) χιλιόμετρα για μεγαλύτερους, με ώρα εκκίνησης την 10:30 πμ και 11:00 πμ αντίστοιχα .

Η απόσταση που θα καλυφθεί, είναι σε επίπεδο δρόμο με άσφαλτο και για την συμμετοχή, η οποία είναι δωρεάν, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση, η οποία αποτελεί και υπεύθυνη δήλωση για την καλή κατάσταση της υγείας τους.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέλθουν στην αφετηρία του αγώνα, είκοσι λεπτά (20') νωρίτερα από την ώρα εκκίνησης της διαδρομής τους, ενώ οι ανήλικοι πρέπει να έχουν γραπτή συναίνεση των κηδεμόνων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.