Header pic

Pic

Γιατί;

















Απο http://astrosnews.gr/
 Ανθρωποι που θεωρούν ότι εκφράζονται, μουτζουρώνοντας σύμβολα και κομμάτια της ιστορίας ενός τόπου, όχι μόνο βγάζουν ό,τι πιο άρρωστο υπάρχει μέσα τους, αλλά δείχνουν έμπρακτα την παντελή έλλειψη σεβασμού για τους γύρω τους.

 Αν δε πρόκειται απλά για μικρά παιδιά, τότε ίσως μπαίνει θέμα ανατροφής και γονικής ευθύνης. Ολοι γνωρίζουν ότι οι μπογιές από το μάρμαρο βγαίνουν δύσκολα, όμως κάτι πρέπει να γίνει έτσι ώστε η προτομή του οικιστή του Παραλίου Αστρους, Ακουρου, να μην έχει αυτή την άθλια εικόνα.

Σε αυτό το άρθρο το astrosnews θέτει ένα μεγάλο πρόβλημα που στις μέρες μας εξελίσσεται σε μεγάλο βαθμό και παρουσιάζεται όλο και συχνότερα. Αγάλματα, ιστορικά κτίρια γίνονται <<καμβάδες ζωγραφικής>> που κάποιοι το θεωρούν μαγκιά και ωραίο. Ας προστατεύσουμε λοιπόν την ιστορία μας και την ομορφιά του τόπου μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.