Header pic

Pic

LOL - το παιχνίδι που έγινε μάστιγα


Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί ένα ον-λάιν (On-line) παιχνίδι, το οποίο ονομάζεται League of Legends, με λίγα λόγια LOL, μία πλειάδα τεράτων που ....



Το παιχνίδι αυτό, απαιτεί από τον παίκτη να αγοράσει φίλτρα, κοστούμια και διάφορα αντικείμενα! Τα παιδιά που ασχολούνται με αυτό είναι επι τω πλείστων παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και μερικοί τελειωμένοι ενήλικες! Μέσα από πέι-σέιφ (Pay-safe) κάρτες που τα παιδιά σας χρεώνονται, κόβοντας το χαρτζιλίκι τους, το φαγητό στο σχολείο, προσπαθούν να αγοράσουν πράγματα χωρίς υπόσταση, πολύ απλά εικονικά, προσπαθούν να δώσουν τα πάντα σε ένα παιχνίδι που ο κάθε παίκτης έχει μορφή διαβολική, που τα τέρατα της γης βγήκαν και έγιναν φίλοι μας και πόσο φιλικά και προσιτά μας γίναν.

Μπορεί να μιλήσουν μπροστά τους και τίποτα δεν έγινε!

Τα παιδιά μας χάνονται μέρα με τη μέρα, οι γονείς αδιάφοροι να κάνουν την ζωάρα τους, να ενδιαφερθούν μόνο όταν πληρώνουν τα φροντιστήριά τους στον καθένα, στην καθηγήτρια γκόμενα που με μπέιμπυ ντολ βγάζει φωτο, απλα να πληρώσουν και καλα, τα παιδιά είναι έτοιμα, εμείς την ζωή μας...

Κλέβουν, απατούν τους πάντες να βρούν λεφτά να αγοράσουν "αντικείμενα" που δεν υπάρχουν, τα παιδιά ελεύθερα να ζουν στη βία, να κάνουν τα 12χρονα facebook και να προωθούν φωτό που είναι τραβηγμένες στην τουαλέττα, με το μπούστο ειναι κοπέλες χαμηλά και τα αγόρια με μια ταμπλέτα κολλημένη πάνω τους, με ήρωες του σκότους, το μυαλό στο LOL, και τα μάθημα σχολείο, διακοσμητικό!



Μάλλον εσείς, οι γονείς κάνατε μεγάλο λάθος, μάλλον νομίζατε πως θα είστε διαφορετικοί από τους γονείς σας, αλλά ξεχάσατε τα παιδιά σας!

Ξεχάσατε την παιδεία, τις αρχές, τις παγίδες γιατί βολευτήκατε και βολεψατε τις ανάγκες σας... άλλωστε τι είναι για εσάς τα παιδιά, ΦΕΤΙΧ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ, δείτε τα παιδιά σας που στην πρώτη δυσκολία καταπίνουν χάπια και τρέχετε, μιλήστε τους, έχουν ξεχάσει την φωνή σας, μα όχι την αγριάδα σας, τον τσαμπουκά που τους πουλάτε... να αγριέψουν... δώστε τους να καταλάβουν πως η ζωή είναι εκεί έξω... πως είστε πάντα μαζί τους, οχι μόνο όταν δεν παίζει το τούρκικο, ακουστε τα παιδιά σας!

ΦΩΝΑΖΟΥΝ και δεν ακούτε!



Κάνατε παιδιά απλά για να έχετε, στην εποχή μου, οι γονείς μου, καφετζήδες σε καφενείο 24ωρο, ήταν δίπλα μου, όποτε τους είχα ανάγκη, έλειπαν αλλά ήταν μαζί μου! Μια φωνή, ένα νεύμα, μια ανάσα και ήξεραν τι μου συμβαίνει... δε μου έλειψαν ποτέ, όπως και η γιαγιά πλάι μου ήταν, δίπλα μου και αστυνόμος, μάλλον ακόμα και τότε υπήρχαν οικογένειες, τώρα;;;

Είσαι γονέας; ΣΚΕΨΟΥ, προσπάθησε να ακούσεις το παιδί σου, μίλα του, νιώσε τον δίπλα σου, είσαι εσύ...


για το KWR,

MiC

ΥΓ. Δεν μοιράζω γνώσεις οικογενειακής διαγωγής, απλά παρατηρώ... και αν δεν είστε έτοιμοι να τα δώστε όλα για τα παιδιά σας, μέσα από αυτά που θα μείνετε αθάνατοι, τι θέλετε και τα κάνετε;;;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ.. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ,... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.