Header pic

Pic

44 νέες θέσεις εργασίας στο νομό Αρκαδίας


Το kalimera-arkadia.grπαρουσιάζει τις θέσεις εργασίας που έχουν ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νομό Αρκαδίας και αυτές είναι … 

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών άρδευσης (ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ), στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας που εδρεύει στο Άστρος.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες, από τις 31/5/2013 έως και τις 4/6/2013.

Για να διαβάσετε λεπτομέρειες για τις προσλήψεις υδρονομέων, πατήστε ΕΔΩ.

----------------------------------------------------

Επίσης, εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την περίοδο Ιούλιος – Αύγουστος 2013.

Για να διαβάσετε λεπτομέρειες για τις προσλήψεις καθαριότητας, πατήστε ΕΔΩ.


----------------------------------------------------

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, ειδικότητας Ναυαγοσωστών ΠΕ ή εν ελλείψει ΔΕ για την προστασία και ασφάλεια των λουόμενων στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την χρονική περίοδο από 1/6/2013 έως 31/7/2013.

Συγκεκριμένα, θα προληφθούν δύο ναυαγοσώστες ΔΕ για διάστημα δύο μηνών.

----------------------------------------------------

Γορτυνία - Με απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης, εγκρίθηκε κατ’ εξαίρεση της αναστολής των διορισμών και προσλήψεων στο δημόσιο τομέα, η πρόσληψη από τη «Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Γορτυνίας» δύο (2) Διοικητικών (ΔΕ) και δύο (2) Εργατών Καθαριότητας (ΥΕ), με

σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι δύο (2) μήνες, για κατεπείγουσες εποχιακές και πρόσκαιρες ανάγκες και συγκεκριμένα για την λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών Ηραίας.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 20 του Ν.2738/1999 και της παρ. 20α του άρθρου ένατου του Ν.4057/2012 όπως συμπληρώθηκαν με τις όμοιες της παρ. 22 του άρθρου 12 του Ν.4071/2012.

----------------------------------------------------

Τρίπολη - Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ότι πρέπει να προχωρήσει η πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας, για το χρονικό διάστημα από 20 Ιουλίου 2013 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται να προσληφθούν 20 Φύλακες με δίπλωμα οδήγησης (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης)

3 Οδηγοί (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και 3 Χειριστές Μηχανημάτων Έργων (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» και αφορά διάστημα 2 μηνών.


kalimera-arkadia

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.