6η χρονιά Κρυονέρι Beach Bar


 Για 6η χρονιά το Κρυονέρι Beach Bar στην πανέμορφη παραλία του Κρυονερίου Αρκαδίας ετοιμάζεται να δώσει ένα όμορφο διαφορετικό νόημα στο καλοκαίρι μας.

 Την Παρασκευή 24-5-2013 ανοίγει για έκτο συνεχόμενο χρόνο το γνωστό πλέον Beach Bar με τους ιδιοκτήτες να είναι έτοιμοι, όπως μας είπαν, να υποδεχτούν όλο τον κόσμο που θέλει να απολαύσει τα καλοκαιρινά του μπάνια και διακοπές. 
 Μεγάλα party με γνωστούς και καταξιωμένους D.J έχουν ήδη δρομολογηθεί και σε λίγες μέρες θα γίνει και η ανακοίνωση των ημερομηνιών.  
 Επισκεφτείτε και την σελίδα του bar στο facebook κάνοντας κλικ ----> Κρυονέρι Beach Bar

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.