Το χορευτικό του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου στην παρουσίαση χορών στην επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης Άστρους (φώτο&βίντεο)

Το χορευτικό του Αθλητικού Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κορακοβουνίου συμμετείχε στην παρουσίαση χορών από όλη την Ελλάδα κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης Άστρους, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Άστρους στην Παρασκευή του Πάσχα.
 Η εκδήλωση άνοιξε με τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Βερβένων και την σκυτάλη πήραν ο Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ανδρεά – Πραστού, ο Μορφωτικός Σύλλογος Ξηροπηγάδου, ο Σύλλογος Γονέων Ξηροπηγάδου, ο «Θυρεάτης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστρους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και την βραδιά έκλεισε ο Πολιτισιτκός Σύλλογος Θράκης «Οι Ακρίτες».

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το χορευτικό του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίουκαθώς και για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο δείτε ΕΔΩShare/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.