Header pic

Pic

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας Τριάθλου στο Παράλιο Αστρος με την συμμετοχή από Κορακοβούνι και Κυνουριατών αθλητώ


Κείμενο από το astrosnews
Λίγο μετά τις 13.00 ολοκληρώθηκαν οι δύο αγώνες που διεξήχθησαν σήμερα στο Παράλιο Αστρος, με τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές να φεύγουν με θετικές εντυπώσεις.

 Μπορεί οι διαδρομές φέτος να ήταν μικρότερες, όμως όχι η διάθεση και ο ενθουσιασμός. Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 9.30 πμ, και συμμετείχαν περίπου 60 αθλητές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε δύο αποστάσεις. Τη μεγάλη, το Ολυμπιακό Τρίαθλο (T.L.P. 51,5, 1500 μ. κολύμβηση, 42000 μ ποδήλατο και 9000 μ. τρέξιμο) και τη sprint ( T.L.P. 25,75, 750 μ. κολύμβηση, 21000 μ ποδήλατο και 6000 μ. τρέξιμο).
Στον αγώνα συμμετείχαν και τρεις Κυνουριάτες και συγκεκριμένα, κατά σειρά κατάταξης, οι: Ηλίας Ζαρόκωστας, Βασίλης Σακαλής, Γιώργος Μπουτσικάκης, στη T.L.P. 25,75) και Γιάννης Λεβέντης, στη T.L.P. 51,5.
Στο περιθώριο τον αγώνων οργανώθηκε, άτυπα και εκτός προγράμματος, αγώνισμα για παιδιά δημοτικού, με όλους τους συμμετέχοντες να επιβραβεύονται για την προσπάθεια και να παίρνουν αναμνηστικά βραβεία.
Στο τέλος, μετά τις ευχαριστίες από τον εκπρόσωπο της εταιρείας που διοργάνωσε τους αγώνες, κ. Λάμπρο Κοτσιόπουλο και το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκανζτό, δόθηκε ραντεβού για του χρόνου και ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές. Το παρών στους αγώνες έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του Δήμου κ. Γρ. Παινέσης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Στράτης Δαλιάνης, ο δ.σ κ. Θ. Μακρής, εκπρόσωποι του αστυνομικού τμήματος και του λιμενικού και φυσικά οι «Σαμαρείτες» του Ερυθρού Σταυρού.
Κατά την προετοιμασία

Προσθήκη λεζάντας

Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού του κλιμακίου Βόρειας Κυνουρίας



Δείτε εδώ τον τερματισμό του Κορακοβουνίτη Ιωάννη Λεβέντη

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο κάντε κλικ ΕΔΏ και ΕΔΏ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.