Header pic

Pic

"ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ

Πολύ όμορφο θέαμα απόλαυσαν οι θεατές του τελικού απο τις αθλήτριες και των δύο ομάδων,
που βρήκε άξιο νικητή τον 'Αρατο Κιάτου με 64-51,ο οποίος εκμεταλεύτηκε την υπεροπλία του στις ψηλές καταφέρνοντας να ξεπεράσει την πολύ πιεστική άμυνα της ομάδας μας.

Η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά προδόθηκε απο την ευστοχία της σε δίποντα και βολές.Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη μεγάλη τους προσπάθεια όχι μόνο στον τελικό αλλά και καθ΄όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου στους αγώνες και στις προπονήσεις.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την προσπάθεια.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους διαιτητές για την άψογη παρουσία τους στον αγώνα.Να τονίσουμε οτι η μεταφορά της ομάδας στον τελικό αλλά και στον ημιτελικό με τον Πανιώνιο 'Αργους έγινε με το λεωφορείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ο οποίος με ευχαρίστηση  παραχώρησε το όχημα

ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 64   Vs   ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ο. ΘΥΡΕΑΣ 51
Δεκάλεπτα : 

  • Α. 20-10
  • Β. 11-12
  • Γ. 16-10
  • Δ. 17-19. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.