Header pic

Pic

Μουστός Vs Σκουπίδια σημειώσαμε 2


Δεν πάει ούτε ένας μήνας από τον εθελοντικό καθαρισμό του υδροβιότοπου της λίμνης του Μουστού και της παραλίας της Καζάρμπας ή Βιβάρι που είχε οργανώσει Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα-Μουστού και κάποιοι συμπολίτες μας συνάνθρωποι έχουν φροντίσει να πάει στράφι η προσπάθεια αυτή. 

 Σκουπίδια παντού πεταμένα ακόμα και δίπλα στους κάδους. Γιατί αν κάνουν τον κόπο να ανοίξουν το καπάκι θα τους πέσει η μέση, Το ξύλινο παγκάκι στην Καζάρμπα που βρισκόταν πάνω στην ξύλινη εξέδρα πεταμένο στην παραλία γιατί να ψαρεύουμε αλλά να έχουμε κάπου να καθίσουμε. Εκείνη την ώρα γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού όπου ένας κύριος (λέμε τώρα) με το κουστούμι του και την εντυπωσιακή μαύρη καινούργια Mercedes την ώρα που περνούσε από την λίμνη πέταξε άχρηστα χαρτιά τα οποία στην προσπάθεια μας να τα μαζέψουμε θέσαμε σε κίνδυνο την ζωή μας καθώς ήταν στην μέση του δρόμου και περνούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα. Δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για εκείνο δεν προλάβαμε να συγκρατήσουμε την πινακίδα του.
  Ας προστατέψουμε ένα υπέροχο μέρος όπως είναι ο Μουστός. Αξίζει τον κόπο. Και μην ξεχνάμε ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.