Header pic

Pic

Κλείνει από 1η Ιουλιου το Ι.Κ.Α Αστρους



Ο Αρκάς Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος έβαλε την υπογραφή του για την αναστολή της λειτουργίας των παραρτημάτων του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ σε Άστρος, Λεωνίδιο και Τρόπαια από την 01 Ιουλίου 2013.
Οι αρμοδιότητες επί της ασφαλιστικής τους περιοχής, για το χρονικό διάστημα αναστολής της λειτουργίας τους, μεταφέρονται στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τρίπολης.

Η διεκπεραίωση των υποθέσεων του Οικονομικού Τμήματος που ανακύπτουν μετά το χρόνο αναστολής του κάθε Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ως συνέπειες ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, καθώς και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν κατά το χρόνο της αναστολής λειτουργίας του, θα διεκπεραιώνονται από το Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τρίπολης με ευθύνη του Προϊσταμένου του.

Η απόφαση για το ΙΚΑ Άστρους, ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.