Header pic

Pic

Κάποτε Αθλητισμός σήμαινε ΦΩΣ

Έτσι θα ξεκινήσω το άρθρο μου, κάποτε αθλητισμός σήμαινε ΦΩΣ. 
Τώρα αθλητισμός σημαίνει  { ... }
Μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε μετα τις τρεις τελείες και ξέρω ως μάντης γαρ, πως δεν θα είναι καλό!



Μπάσκετ ή Καλαθοσφαίρηση! Το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στην Ελλάδα. Όλοι περιμέναμε, οι λάτρεις του αθλητισμού ιδιαίτερα, να δούμε τον τρίτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε καλά. Έδωσαν θέαμα οι αθλητές, μια φωτοβολίδα στα μισά, αλλά είπαμε δε γα......, δεν είναι τίποτα.

Φτάνει η 4η περίοδος. Τα νεύρα τσίτα, έναν πόντο πάνω έναν κάτω ποιος θα κερδίσει; Πήρε ο Παναθηναϊκός μια διαφορά 4 πόντων, ογδόντα εφτά δεύτερα ή 1' 27¨ πριν το τέλος. Τάιμ άουτ (Time out)

...και τότε φανερώθει η ψυχή του δράκου η λαίλαπα που έχει καλύψει τον ελληνικό αθλητισμό εντός έδρας, γιατί εκτός είναι κότες, τότε αποφάσισαν να επιτεθούν στους αθλητές, σε αυτούς που προσφέρουν το θέαμα που βλέπουν, οι λίγοι, οι λειψοί, οι ανίκανοι. Γιατί τους χαρακτηρίζω έτσι; Μα αυτή είναι η αλήθεια. :Αυτοί που η φύση τους έδωσε μόριο 5 εκατοστών, μουτσούνα στραβοχυμένη και μυαλό άρρωστο, ΑΥΤΟΙ αποφάσισαν πως και καλά θα έκαναν καλό στην ομάδα τους αντρομοκρατούσαν τους παίχτες!

ΠΟΙΟΙ;;; Αυτοί, αυτοί που είναι δίπλα σου Παναθηναϊκέ, Ολυμπιακέ, Αεκτζή, Παοκτζή... ,σε εσένα που ο σύλλογός σου ανέβηκε Α1 ή Superleauge και προσπαθείτε να μιμηθείτε τους μεγάλους, σε εσένα που τους βλέπεις, αλλά σαν χέστης που είσαι δεν μπορείς να τους πετάξεις έξω από το γήπεδο, το σπίτι του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Δίπλα σου είναι μόνο οι αθλητές!


Μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, το παραδέχομαι, αλλά όλοι μαζί μπορείτε να κάνετε θαυματα! Όλοι μαζί, μια γροθιά στους Βάνδαλους και στους Ούνους!

Δοκίμασε λοιπόν... πάμε μαζί, άσκηση θάρρους για τον φίλαθλο... νούμερo 1651, πες μαζί μας "Άει χάσου μυρμηγκάκι", έλα πες το! Θα νιώσεις καλύτερα, πιο δυνατός.... δε θα χεστείς μέσα στα Pumpers σου αυτή τη φορά!

Όλα ξεκινουν απο εμάς, τους φιλάθλους. Αν ηρωποιούμε τους "Άγγλους" (ξέρουν για ποιόν λέω) τον "Κάρι" και άλλους τότε δεν θα αλλάξει τίποτα!

ΞΥΠΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΡΑΓΙΑ! Κοίτα τον κόσμο που να μη δημιούργησες εσύ, αλλά τον συντηρείς, κοίτα το γήπεδο που θες να πας με τα παιδιά σου... για φαντάσου ένα από τα αποβράσματα εκεί να πειράξει την κόρη σου, τον γιό σου, τι θα κάνεις; Θα χεστείς ή θα τον κόψεις κομμάτια. Για να μη χρειαστεί αυτό, ας αποβάλουμε όλοι μαζί τα αποβράσματα, να δημιουργήσουμε τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ των προγόνων μας, να μάθουμε στην ΑΜΙΛΛΑ και στο ΑΛΗΘΙΝΟ!

Τεσπα, ο Παναθηναϊκός σκούπισε τον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια, αλλά οι "φίλοι" του Ολυμπιακού δεν του έδωσαν την δυνατότητα να αντισταθεί!

Απαίτησαν την αποχώρηση των φιλάθλων και κοιτάξ'τε τα ΖΩΑ,τα ANIMALS, τα COWS, τα ΒΟΔΙΑ τι αποφάσισαν να κάνουν... φωτογραφικό ντοκουμέντο! Πίσω από τις κουρτίνες κρύβονταν οι ΒΛΑΚΕΣ! (κατα την εκκένωση... τα σμαράδια γνώσης, οι φωστήρες!!!)



ΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

Και για το επιστέγασμα!

καταστρέψαν το σπίτι τους... αυτούς θέλετε ΒΑΖΕΛΟΙ, ΓΑΒΡΟΙ, ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΕΣ, ΜΠΑΟΚΙΑ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ και λοιποί;;;

Πού είναι ο ΓΚΑΛΗΣ που με το παιχνίδι του έκανε μια Ελλάδα να είναι ΑΡΗΣ;;; Αυτό είναι αθλητισμός!


για το KWR,
MiC

YΓ. Να ποιοι σιγοντάρουν και αν οχι δημιουργούν, πάντως είναι αρωγοί της βίας... αυτοί οι αλήτες που νομίζουν με το να παραμυθιάζουν τους φιλάθλους, θα αλλάξει η αλήθεια. ΚΡΙΜΑ που δίνετε λεφτά για τέτοιες φυλλάδες και στηρίζετε τα συχάματα που πιστεύουν αυτοί.


1 σχόλιο:

  1. Ναι είμαι βάζελος αλλά δεν ευχαριστήθηκα το πρωτάθλημα.
    "Εκκένωσαν το γήπεδο για πλάκα" λέει, την κροτίδα, τις σπασμένες καρέκλες δεν τις είδαν? "Έκαναν τον Πρωταθλητή Ευρώπης να χάσει" λέει, 1.27" απέμεναν, η μπάλα στον Πρωταθλητή και γίνεται έκκληση για εκκένωση. Εσύ τι κάνεις? Φεύγεις γνωρίζοντας ότι αν μείνεις το σκορ θα παραμείνει ίδιο και χάνεις ή εύχεσαι καλή τύχη και αποχωρείς ΚΟΣΜΙΩΣ? Άσε που το ματς γύρναγε για πλάκα. 4 πόντοι ζώα. Γι' αυτό όταν θα πάτε στο Καφέ και θα μιλήσετε για αυτό το γεγονός και σας κοροϊδεύουν όλοι να ξέρετε ότι κοροϊδεύουν εσάς όχι τον Πρωταθλητή. ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    Σωτήρης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.