Header pic

Pic

Η Ελλάδα σε πέντε μήνες

Είναι 1η Ιουνίου, έξω βρέχει και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι εστί Ελλάς μέσα στους πρώτους μήνες του 2013. Μια απλή αναφορά και όποιος θέλει το υποστηρίζει, όποιος θέλει απλά αφήνει το άρθρο αυτό, γιατί απλά δε του ταιριάζει, δεν κολλά με την φιλοσοφία του ψαγμένου, του ανοικτού, του υπεράνω...



Βλέπω τη χώρα μου, μέχρι σήμερα έβλεπα στα κανάλια τις ειδήσεις (προσοχή, μόνο τον τίτλο, τα υπόλοιπα τα έψαχνα στο ιντερνετ) απλά σε ότι συμφωνούσαν, ήξερα πως είναι η πραγματικότητα. Έβλεπα για τον συνασπισμό της κυβέρνησης, πως πάει καλά, ο Αντώνης διαφημίζεται στας Ευρώπας, ο Μπένυ πιάνει τον τράγο από τα κέρατα... οχι ταύρο, κριό και αιγόκερω, αυτό είναι όταν θα μπει ο Ερμής στον Άρη σε ανάδρομη φάση (ε ξέρω και από ζώδια) και ο μπαρμπα-Φώτης στο ένα χέρι το καλάμι ψαρέματος με δόλωμα ακροβάτη και στο άλλο χέρι η ενδοκυβερνητική αντιπολίτευση! Ζήλεψε ο Μπένυ τον παππού και είπε να κάνει το ίδιο.

Αφορμή για όλα, η Χρυσή Αυγή. Με την χαραυγή του 2013 το Πα.Σο.Κ επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή για τις απόψεις και τις θεωρίες τους. Ευτυχώς, η Χρυσή Αυγή δεν κατούρησε καμια πόρτα, καμια μάντρα έξω από το Πα.Σο.Κ, όπως έκαναν στο ΜΕGAΛΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Channel, παρά μόνο ένα όπλο βάρεσε τη σφαίρα του στο Ελ. Βενιζέλος International Airport - Αερολιμήν, μάλλον από διαστολή πίεσης και... αφού γλυτώσαμε τα ούρα του Παππά, ξέρετε πως μυρίζουν τα στενά που κατουρούν όλοι, ήρθε και ο Αλέξης... δεύτερη Παπαρήγα, "καλημέρα Αλέξη", "ΔΙΑΦΩΝΩ"...

Σαν μικρά παιδιά, τσακώνονται, λένε λόγια βαριά και το παίζουν άντρες στη Βουλη, νομίζουν πως εμείς τρώμε κουτόχορτο και ζούμε στο 80... ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο! Καταλαβαίνουμε την σκέψη τους, σαν να τους ακούμε, με στενόμυαλα επιχειρήματα, όλα για έτσι να πάμε κόντρα, να φανούμε πως κάναμε δήλωση στα κανάλια, να ρε, υπάρχουμε κι εμείς, ας πούμε και βλακεία, δεν πειράζει, η Αμερικάνοι (πανέξυπνος λαός, IQ κρεμμυδιού) λένε "η δυσφήμιση είναι διαφήμιση". Κάποτε όλοι τους κρύβονταν, ακόμα και τα διεθνή συμφέροντα, τώρα όλοι δρουν απροκάλυπτα και φανερά... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...

Λοιπόν, ο τΣυρ.ριζ.α ψάχνει να δει πως θα γίνει ένα, προσπαθούν να ενώσουν τα αλλώτρια, τα παιδιά της αριστεράς, ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως αν βάλεις το άλογο με τον όνο θα σου δώσει μουλάρι, αν βάλεις το ταύρο με το βατράχι δεν θα έχει την βατραγελάδα! Δεν κολλάει με σάλιο φίλε μου καλέ η αφίσα!

Anyway, αφού γιορτάσαμε Ανάσταση, αν και δεν την είδαμε, κρατήσαμε την υπομονή μας για τα παρακάτω. Φόρους μέχρι και στα χωράφια... το έχεις, το πληρώνεις και ας καλλιεργείς πέτρες! (ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει, ααα, κάποιον "γραφικό" για πολλούς καλογεράκο που μιλούσε γι αυτά. Κάποιον για μένα άνθρωπο του πραγματικού Θεού).  Έχεις και γεώτρηση, τρέχα να την δηλώσεις, θα το φας το πακετάκι -να το πετιέται ... βγάζεις νερό, δε σου ανήκει, ανήκει σε πολυεθνική στην Ολλανδία, στην Εσθονία, σε κάποια νεόπλουτη χώρα με επίπεδο ΜΗΔΕΝ, σαν τις πατάτες με το  CODEX ALIMENTARIUS, έχουμε την πατέντα, δεν μπορείς να την φυτεύσεις για να φας, ας κράταγες σπόρο! ΕΧΩ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ και στα πουλώ!!!

Και μέσα σε όλα αυτά, να σου και ο αντιρατσιστικός νόμος. Θες δε θες, θα αγαπάς τους λαθραίους μετανάστες, αυτούς που πήδηξαν την μάντρα, κολύμπησαν ή ξεφόρτωσαν οι Τούρκοι (τα αδέρφια μας για πολλούς, οι γείτονες - ξέρεις μωρέ Φατμαγκιούλ και Ονούρ - αυτούς που μάχονται στην πλατεία Ταξίμ για 20 δέντρα (αχ και να ήταν αυτό, η καταπίεση είναι και πόσα έπονται), ΗΜΑΡΤΟΝ, ποιοι οι Τούρκοι, αυτοί που για το μόνο που φημίζονται στην ιστορία είναι η τούρκικη λεκάνη). Θα αγαπήσεις τον καθένα λαθρομετανάστη (ο όρος είναι σωστός, έγινε λαθραίος αφού μπήκε παράνομα, σαν τα τσιγάρα, αυτά που ψωνίζεις θύμα από την Ομόνοια και καπνίζεις καβελίνα και φυτοφάρμακα, περήφανος γιατί πήρες την κούτα 10 Ευρώ) και αν πεις κακό λόγο για αυτούς, να γίνεις χαλί, φλοκάτη να σε πατήσουν... αλλα αν πουν για σένα Έλληνα τίποτα, ελα μωρέ δεν πειράζει... Κάντον και γαμπρό κι αν σου ζητήσει και δεύτερη κόρη μη μασας, θα το αντέξεις και να την δώσεις, άλλωστε αυτοί κάνουν χαρέμι, με τις ξαδέρφες και τις αδερφές τους. Αν φορά παντούφλες, μη φοβάσαι κάνει μάνα αυτή την εβδομάδα, (τι είναι αυτό;) ρώτα και θα μάθεις, "Η Ελλάδα ανήκει στην Δύση, αλλά πολύ ανατολικά κοιτά τώρα τελευταία!".

Μας φέρνουν πολλά και έπονται ακόμα περισσότερα, αλλά φίλε μου καλέ, εσύ που το διαβάζεις, αναπνέεις σε κάθε πρόταση αλλά συναμα ασφυκτιάς, μη στεναχωριέσαι. Το ήξερες, στο μπουρδέλο μόνο βάζουν νέα φώτα, αλλάζουν κουρτίνες και το διαφημίζουν για νέο μαγαζί, οι ίδιες πουτάνες που ήταν πριν είναι και τώρα μέσα!

Αυτά κι εις άλλα με υγείαν! Αν πλήγωσα κανένα δεξιό, αριστερό, ξάδερφο του Μπένυ με αυτά, συγγνώμη. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να το ξανακάνω... μέχρι ο ραγιάς να ξυπνήσει, ελπίζω γρήγορα, γιατί την τελευταία φορά μας πήρε 400 χρόνια!

Να μην τρίζουν και τα κόκαλα των προγόνων μου,... όταν έτρωγαν το ξύλο από την Κομμαντατούρ να καρφώσουν τους πατριώτες! κι εγώ το ξύλο το αντέχω την ΒΛΑΚΕΙΑ δεν μπορώ!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. για κοίτα τα ελληνικά καταστήματα πως επιμένουν ελληνικά! Απλά αναρωτήσου, πως αφού βάση ευρωπαϊκής ένωσης έχουμε πλαφόν στο γάλα, μπορούμε με αυτές τις ποσότητες να πίνουμε κάθε μέρα, να κάνουμε τυρί, γιαούρτι κλπ και να μας φτάνει... αρα;;; Ή δεν είναι ελληνικό ή δεν είναι γάλα! ΑΥΤΑ!


για το KWR,
MiC .-

2 σχόλια:

  1. ουδείς προφήτης δεκτός εν τη πατρίδι αυτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποιοι αποφασίσουν να διχάσουν τον Λαό σε αριστερούς και δεξιούς και με έμμισθους λαθρο-επαναστάτες αποφασίσουν να φέρουν χάος στην Πατρίδα, τους ενημερώνoυμε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

    Σωτήρης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.