Header pic

Pic

Δηλώσεις του Π. Κορδονούρη για την επιτυχία του Α.Ο.Κωφών στο Πανευρωπαϊκό του Μπάσκετ




Ο Αθλητικός Όμιλος Κωφών όπως είναι το πλήρες όνομα και εν συντομία ΑΟΚ ιδρύθηκε στις 31 Μαΐου 1959 από μια παρέα κωφών που αγαπούν το αθλητισμό και επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού κι τους αγώνες του εσωτερικού.


Στο πλαίσιο της διάδοσης "υπάρχουμε κι μπορούμε" μεσώ της συμμετοχής στα κοινά του εσωτερικού και στο πλαίσιο "δικαίωμα στο όνειρο " στο εξωτερικό , περάσαν πολλά χρονιά και σήμερα ο ΑΟΚ πρεσβεύει ότι υπάρχει κι διεκδικούμε ότι μας αναλογεί.

Στο τουρνουά των βετεράνων που έγιναν στη μακρινή Πολωνία , σαν διοργάνωση υπάγεται πλέον της παγκόσμιας ομοσπονδίας καλαθοσφαιρισης κωφών κι πήρε την δίκη του αίγλη και αναγνώριση.
Ο ΑΟΚ μεσώ του Χάρη Γιαννόπουλου , οποίος αγαπούσε κι λάτρευε να παίξει μπάσκετ - στους deglympics στο ταιβαν ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν σημαιοφόρος της εθνικής ολυμπαικης αποστολής κωφών αθλητών , οποίος έφερε σε επαφή όλους τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστες και μαζί με το Πρόεδρο Σωτηροπούλου και Γραμματέα Κορδονουρη συντονίσαμε κι καταφέραμε να συμμετέχουμε στο τουρνουά που ονομασία του είναι :15th DIBF International Deaf Veterans Men Basketball Tournament .Οι παλαίμαχοι παίχτες ήταν

4. ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5. ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6. ΒΑΣΙΛΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
7. ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (αρχηγος)
8. ΓΚΑΝΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9. ΜΠΟΥΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ
10. ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΤΑΚΗΣ
11. ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
13. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
14. ΟΥΡΔΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
15. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με τους παραπάνω ήρωες παλαίμαχοι άφησαν στην άκρη τα οποία προβλήματα (οικονομική κρίση μας χτυπάει ακόμα) και στο όνομα τους αθλήματος που αγαπάμε , στο όνομα του ΑΟΚ που πρεσβεύουμε συμμετείχαμε.που έγιναν στο παρελθόν κι στο παρόν , προβλέπεται το ίδιο κι στο μέλλον.

Δήλωση Κορδονουρη : Είμαι ευτυχής για την κατάκτηση του μεταλλίου στους βετεράνους , ήταν μια αφιέρωσή στο φίλο μου και συμπαίχτη Γρήγορη που δεν είχε πάρει πότε μεταλιο κι το πήρε .. πανηγυρικά.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στο Τετωρο Γιώργο να καταφέρει να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα μπάσκετ που θα μας εκπροσωπήσει στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες κωφών (http://www.deaflympics.com) , θα είμαι πιο χαρούμενος αν τα καταφέρει για να εκπροσωπήσει για τη όλη την Κυνουρία - και το χωρίο του , από το μεταλιο που πήρα. Οι ολυμπιακοί αγώνες κωφών είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για όλους τους κωφούς αθλητές. Οι νίκες εκεί εκτιμάται περισσότερο από το κράτος και έχουμε περισσότερα διακαιώματα στο όνειρο. Τετωρο ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΝ!!!

Ευχαριστω για οτιδηποτε δημοσιευση σας .Tακης Kορδονούρης




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.