Header pic

Pic

Χρυσό μετάλλιο για τον Α.Ο.Κ Κωφών στο Πανευρωπαϊκό του Μπάσκετ


 Με το χρυσό μετάλλιο επιστρέφει στην Ελλάδα από την Πολωνία η ομάδα του Α.Ο.Κ Κωφών Ελλάδος στα πλαίσια της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος DIBF (Deaf International Basketball Federation) στη Βαρσοβία Πολωνίας.


 Η ομάδα του Α.Ο.Κ Κωφών Ελλάδος ξεπέρασε τα εμπόδια της Κιέβο Ουκρανίας (νίκη 56-41) και της Λουμπιάνα Σλοβενία (νίκη 42-31) και πέρασε στην 8άδα όπου αντιμετώπισε την Μετεόρ Φιλανδίας όπου την νίκησε 47-34. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Βιλνους Λιθουανια όπου νίκησε 45-37. Στον Μεγάλο Τελικό αντιμετώπισε την ομάδα Βέτεραν Τελ-Αβίβ όπου και νίκησε με 40-30. 
 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας Α.Ο.Κ Ελλάδος για την κατάκτηση της 1ης θέσης δίνοντας με αυτή ένα ισχυρό μήνυμα πως όταν υπάρχει θέληση, δύναμη, αγάπη και πίστη σε αυτό που κάνεις πάντα τα ανταμείβονται οι κόποι. 
 Και όπως είπε ο συμπατριώτης μας και μέλος της ομάδας Τάκης Μελετίτσος Κορδονούρης
Φίλοι. .ήταν μια μεγάλη μέρα σήμερα. . Φέραμε μετάλλιο, μάλιστα σε χρυσό χρώμα! !!! ο αρχηγός μας τρελάθηκε, περιμένουμε κόκκινο χαλί στο αεροδρόμιο!! Ένα κύπελλο μεγάλο φέρνουμε κι χρειαζόμαστε βοήθεια σας για να μεταφερθεί στο ΑΟΚ! ! 
 Θα ακολουθήσουν και δηλώσεις-συνέντευξη του Τάκη μόλις μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.