Header pic

Pic

Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών. Αφιέρωμα στον Γεώργιο Τετώρο

Με αφορμή την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών το http://aokathens.blogspot.gr προβάλει το προφίλ των αθλητών. Την τιμητική του είχε σήμερα ο Τρακατρούκας μας Γεώργιος Τετώρος. Αναλυτικά το άρθρο του http://aokathens.blogspot.gr

Ποιος είναι ο ΤΕΤΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ... ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Ο Τετωρος είναι συμπατριώτης μου , το μετάλλιο μου στο Ευρωπαϊκό της Πάτρας είχε μια μαγεία κι μεταδοτική. Σήμερα ο Τετωρος είναι ένας σπουδαίος αθλητής κι πολλά σωματικά προσόντα ύψος , μακρυά χεριά και εξυπνάδα , ένα άλλο σημαντικό παζλ σε μια ομάδα όπως είναι η Εθνική ομάδα Κωφών του νέου ομοσπονδιακού προπονητή κου Φερτή Ηλία.

Είναι ο μοναδικός μας ψηλός στη μάχη της Κρήτης στις 28-30 Ιουνίου κι μεγάλο στοίχημα του ΑΟΚ.
Ο αγώνας προς στην καταξίωση είναι επίμονος κι στο τέλος θα βγει στη επιφάνεια το ταλέντο του , είχε μπροστά του, το σημαιοφόρο της Εθνικής Μπάσκετ στο Ταϊβάν , Χάρη Γιαννόπουλο και θηριώδη Παγκρατη κι Ντερτιλή .

Η Κρήτη είναι μια ευκαιρία για όλους τους αθλητές διότι θα αποτελέσει μια προεπιλογή παιχτών και σκαουτινγκ για το ομοσπονδιακό προπονητή να δει όλους τους παίχτες σε ένα πρωτάθλημα.
Είναι Αξιός εκπρόσωπος για το ΑΟΚ , για την Κυνουρία (διαμένει μόνιμα στο Kορακοβουνι ) 
.
Η σεζόν 2012-2013 είναι μια σημαντική χρονιά διότι για τα δεδομένα για τους κωφούς κατάφερε κι πήρε μεταγραφή από την ομάδα "Πήγασος" (ντόπια ομάδα οπού όλοι γνωρίσουν όλους) στην ομάδα νέα Κιο στο νόμο Αργολίδα . Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποδείξει κι να διώξει τα φαντάσματα των Γιαννόπουλο - Παγκρατη (που αποτέλεσαν αίτια για την κακή θέση του ευρωπαϊκού της Τουρκίας διότι δεν συμμετείχαν) και να καθιερώσει στη συνείδηση των κωφών ως ο επόμενος Πάουερ Φόργουορντ ( συνειδητά φέρει τύπου Τσαρτσαρη εκτός των πλάγιων τρίποντων που δεν το έχει) 



ΑΟΚ 2009


Ο Αθλητής-Μαραθώνιο Αυστραλίας


Κόψιμο σουτ αντιπάλου


ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ???
Ονοματεπώνυμο: Τετωρος Γιώργος
Γεννήθηκε : 02/10/1983
Άθλημα : Καλαθοσφαίριση
Χόμπι: Κολύμπι και Ποδήλατο
Ανήκω στην ομάδα: Στο ΑΟΚ από το 2003
Συμμέτοχες στις μεγάλες διοργανώσεις : ΠΠΚΚ , Ευρωπαϊκό της Γερμανίας (2008), Ευρωπαϊκό της Τουρκίας(2012) , Παγκόσμιο της Ιταλίας (2011)

Κατακτήσεις:


3η Θέση στο ευρωπαϊκό Γερμανίας
4η θέση στο παγκόσμιο της Ιταλίας
7η θέση στο ευρωπαϊκό της Τουρκιάς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ κωφών :


3η Θέση στο 4ο ΠΠΚΚ (Παλλήνη)
Τι αλλάξω: ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τούς στόχους της
Θέλω: η ομάδα να επιτρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος
Deaflympic : μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού των κωφών , δεν έχω πάρει ποτέ μέρος και θα ήθελα να ζήσω την μαγεία αυτό , να είμαι στην κορυφαία αυτή διοργάνωσης.

Τι μου θυμίζει

ΕΟΑΚ : Μια ομοσπονδία που παρά τα όποια προβλήματα που την διέπουν προσπαθεί για το καλύτερο 

Φερτής Ηλίας : Καινούργιος κόουτς , νέα φιλοσοφία … θέλω να με βοηθήσει και να τον βοηθήσω ώστε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της Εθνικής ομάδας.

Γαζής Διονύσης: ότι και να πω για αυτόν είναι λίγο , ο προπονητής που μου έδωσε ευκαιρίες να καταξιωθώ και να είμαι στο χώρο αυτό εδώ και μερικά χρονιά και να τιμώ το εθνόσημο με περηφάνια … είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας άλλα είναι ένα άτομο πολύ σημαντικό για μένα

Στουφης Ιωάννης: Ένας παράγοντας που τον γνωρίζω από τότε που ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το μπάσκετ και είναι ακόμα εδώ μαζί μας και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό , να μας παρέχει ότι μπορεί ανάλογα και με τις συνθήκες που επικρατούν. Είναι ένας πολύ ακούραστος εργατικός άνθρωπος της Εθνικής που προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί στο μετρό του δυνατού.

Σιμψης Κωνσταντίνος: Πρώην συμπαίκτης , κάλο παιδί και μας βοηθάει όσο μπορεί με την τεχνογνωσία του

Αθλητικός Όμιλος Κωφών : Ο πρώτος μου σύλλογος όπου ξεκίνησα το μπάσκετ , θα μείνει στην καρδία μου και τον ευχαριστώ που μου έδωσε την δυνατότητα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα

Ευρωπαϊκό Τουρκιάς : Μια διοργάνωση πολύ δύσκολη για όλους μας επειδή η ομάδα δεν μπόρεσε να καταφέρει να πλασαριστεί σε υψηλότερες θέσεις όπως μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρονιά … και αυτό το φέρω βαρέως .. και εγώ και οι υπόλοιποι …

Παγκόσμιο Ιταλίας: Μια διοργάνωσης στην όποια σταθήκαμε αρκετά καλά παρά τα όποια προβλήματα που είχαμε με τραυματισμούς παιχτών και την απουσία μερικών σημαντικών παιχτών

Δήλωση μου για το 2013 :
Ευχή μου είναι να μπορέσω να ξανασυμμετασχω και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ από πλευράς μου και να επιστρέψεις και πάλι η Εθνική ομάδα στις επιτυχίες. Μια πολύ δύσκολη διοργάνωσης στην όποια ουσιαστικά κληθήκαμε την τελευταία στιγμή , θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε με το κεφάλι ψηλά και να πούμε ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στη χωρά μας την τελευταία περίοδο σε όλους τούς τομείς της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.