Header pic

Pic

Θαλάσσια σπορ στην Παραλία του Μύλου.


Απο arcadiaportal
Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την Αρκαδία ως προορισμό χειμερινού τουρισμού και να συνηθίζουν να την αναφέρουν ως μία από τις ιδανικότερες περιοχές της χώρας για παραποτάμια και ορεινά αθλήματα. Δεν είναι όμως έτσι. Όσοι είναι «ψαγμένοι λίγο» γνωρίζουν ότι η Αρκαδία διαθέτει πανέμορφες παραλίες όχι μόνο για κολύμπι, αλλά και για θαλάσσια σπορ.


Στην Κυνουρία οι πιο γνωστές παραλίες για τέτοιου είδους σπορ λόγω των ανέμων είναι οι Πόρτες στο Παράλιο Άστρος, αλλά οι «ειδικοί» προτιμούν κατά κύριο λόγο την παραλία του Αγίου Ανδρέα που βρίσκεται λίγο πιο νότια, με «σήμα κατατεθέν» τον μισοβυθισμένο ανεμόμυλο που και αυτός παραδέρνει, όπως όσοι ασχολούνται με τα αθλήματα του wind surfing ή kite surfing, με τα κύματα…

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.