Header pic

Pic

Λόλης Λόλης Kουτσομπόλης part3 The Bad Boy.....

 Είμαι ο Λόλης Λόλης ο Κουτσομπολης και σήμερα θα γίνω λίγο κακός.... 


Ώρα 0 όχι για την γή αλλά για το χωριό. Η λύση είναι μια για μερικά άτομα... Κάντε καμιά βόλτα κατά του "Θάνα"....  Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Κλαρινογαμπροί Πολυτείας κατάντησαν μερικοί μερικοί.

Έκλεισαν τα σχολεία και τώρα κάθε βράδυ τα μικρά παιδιά θα γεμίζουν την όμορφη πλατεία μας....... και......... θα μας σκάζουν τα νεύρα με τις φωνές τους και την μπάλα που έρχεται πάνω μας.

Τώρα που είπα σχολείο... Ρε πρόεδρε αηδόνι δεν στέλνεις μαζί με τον δήμαρχο κανέναν να το καθαρίσει; Αμαρτία... Άσε που μπορεί να έχουμε εκλογές και να μην προλάβεις να δείξεις το έργο σου.

Τώρα που είπα εκλογές στην "Βουλή" ξέρουν ήδη τι θα γίνει και στην "Ρηγίλλης" Είναι σχεδόν σίγουρη η επανεκλογή του Πρόεδρου και Πρωθυπουργού απο την Καλαμάτα που βγάζει τα παιδιά γαμάτα.. (όπου Βουλή και Ρηγίλλης δεν χρειάζεται να εξηγήσω γνωρίζουμε όλοι υποθέτω.)

Γελάω που ακούω κουβέντες παιδιών-παρέων που λένε 'Ρε Μ@λ@κες τι γαμώ θα είναι το ΣΚ να πάμε Ορεινό και να έρθουμε Δευτέρα" και την Κυριακή τα βλέπω όλα στο Κρυονέρι λογικά θα διακτυνίζονται σαν τον Jumper.

Πέφτουμε να κοιμηθούμε το μεσημεράκι και ακούμε ένα μηχανάκι με ένα όρνιον πάνω και όλο μπαμ μπαμ κάνει η εξάτμιση. Τώρα πότε θα του την βάλω στο... Στόμα θα του πω εγώ...

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πατέρα μου και την Μάνα μου για εμένα που έβγαλν και χάρησαν στον κόσμο και στο χωριό ένα έξυπνο και γλυκό άτομο.
Επειδή πάω διακοπές θα αργήσω λιγάκι. Μην κλάψετε... Σας φιλώ... Λόλης Λόλης Κουτσομπόλης
Και για μηνύματα αγάπης μπορείτε να κάνετε κλικ >>------> ΕΔΩ <------<< η επίσημη σελίδα μου στο facebook....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.