Header pic

Pic

Νέα στήλη στο KWR "Λόλης Λόλης.... Ο Κουτσομπόλης...."

 Το KWR με χαρά δέχεται στο blog του τον "ανώνυμο εξωτερικό συνεργάτη" Λόλη Λόλη τον Κουτσομπόλη. Απολαύστε τον λοιπόν. Επίσης εννοείται ότι είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με όποιον-α επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας στην αρθρογραφία του blog


Κάπως μου την βάρεσε και είπα αρχίσω να κράζω, Εεεεε να γράφω και εγώ εδώ...
Κοιτάζοντας γύρω μου τριγυρνόντας από εδώ και από εκεί στο όμορφο Κορακοβούνι.

 Πλατεία γεμάτη (με καρέκλες φυσικά) και τα καφεταβερνιαψησταριοπιτσαρίες περιμένουν να πατήσει ο κόσμος μπας και βγάλουν τα έξοδα της δεκαετίας. Στρώστε κόκκινα χαλία φτάνουν οι Αθηναϊοι..

 Η καθαριότητα του χωριού πρώτο μέλημα των κατοίκων και περισσότερο των γυναικών-νοικοκυρών. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα τόσα νερά που τρέχουν στους δρόμους απο τις αυλές.

 Τον πρόεδρο δεν χρειάζεται να τον ενοχλούμε για οποιοδήποτε θέμα. Έχει άλλωστε να κάνει και τα φωνητικά του. Καλοκαίρι τόσα πανηγύρια έχουμε τριγύρω... Κρίμα και άδικο να πάθει κάτι.

 Άκουσα ότι φέτος θα πηγάινουμε Όρεινό και στον δρόμο δεν θα πατάμε καθόλου σκόνη λογικά θα περνάνε με ηλεκτρική σκούπα πριν ξεκινήσουμε να πηγάινουμε θα την μαζεύουν και μετά την αφήνουν ελεύθερη. Free Σκόνη Men!!!!

 Ήταν που κάποτε ήρθε και κατοίκισε και αδελφός πρωθυπουργού... Ελικοδρόμια σχεδίαζαν τότε... (Αααα ακόμα να έρθει και ο πρώην πρωθυπουργός που από μήνα σε μήνα ερχόταν) Κάτι σαν τα πρόβατα συμπαθούς γεροτσέλιγκα του χωριού μου θύμιζαν.

 Για την ομάδα που θα παίζει στο Β' τοπικό δεν θα σχολιάσω. Φταίω λίγο και εγώ. Τι; Μαλακίες θα κάνω και θα σχολιάζω εμένα; Δεν λέει... Δεν λέει.....

 Τέλος να ευχαριστήσω τα παιδιά του KWR, (που βασικά λίγο την έχουν ψωνίσει, όχι απο του πελεκάνου ούτε από του χειμώνα, απο καμια μεγαλοαλυσίδα, μια την βλέπουν Χαρδαβέλας μια Πουνέντης (όχι τον άνεμο έτσι)) για το βήμα που μου έδωσαν. Αν και βασικά χάρη τους κάνω....

 Να περιμένετε με αγωνία για το επόμενο άρθρο. Μόλις συνέλθω από . . . . . . . . . θα σας ξαναγράψω...

Με πολλά μάκια.... Λόλης Λόλης.... κουτσομπόλης....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.