Αίτημα υπαλλήλων που ζουν στο Αστρος και εργάζονται στην Τρίπολη για δημιουργία νέου δρομολογίου από το ΚΤΕΛ

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία από το ΚΤΕΛ επιπλέον δρομολογίου Άστρος Τρίπολη, έχουν αναλάβει υπάλληλοι της περιοχής που εργάζονται πλέον στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που μας εστάλη για δημοσίευση αναφέρει τα παρακάτω: 

Παρακαλούνται όσοι μετακινούνται καθημερινά από το Άστρος και την γύρω περιοχή για την Τρίπολη, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6972214093, προκειμένου να υποβάλλουν πρόταση στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ώστε να δρομολογήσει λεωφορείο για την μεταφορά και την επιστροφή μας, τις ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών.

Ωρα αναχώρισης από Αστρος 06.30 και από Τρίπολη 15.30

ΠΗΓΗ: http://astrosnews.gr


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.