Header pic

Pic

Ανακαίνιση και επαναλειτουργία της παιδικής χαράς του Κορακοβουνίου

Είχαμε γράψει πριν δύο εβδομάδες πως άρχισαν τα έργα για την ανακαίνιση της παιδικής χαράς του Κορακοβουνίου. Η ανακαίνιση τελείωσε και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, αν όχι εντυπωσιακό.

Επιτέλους έφυγε η σκόνη από τη παιδική χαρά και τα παιδιά μπορούν να παίζουν σε ένα υγιέστερο περιβάλλον, άφοβα μη πέσουν και χτυπήσουν. Ο τεχνικός χλοοτάπητας βελτίωσε κατακόρυφα την κατάσταση. Ακόμα, καθαρίστηκε και αναδείχτηκε η πέτρα της περίφραξης, από Κορακοβουνίτες τεχνίτες.

Η ανακαίνιση αυτή έγινε με έξοδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, αλλά και με την δωρεά του τέως προέδρου του χωριού, ο οποίος έφυγε νωρίς από κοντά μας, ο Δημήτριος Εμ. Γύφτος, ένας άνθρωπος που άλλαξε πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η παιδική χαρά του Κορακοβουνίου βρίσκεται δίπλα από την πλατεία του χωριού και είναι ιδανική για οικογενειακές εξόδους στην πλατεία, όπου λειτουργούν καφετέριες και ταβέρνες.Μπορείτε να απολάυσετε το γεύμα σας, χωρίς το άγχος για την ασφάλεια αλλά και διασκέδαση των παιδιών σας.

φωτογραφικό υλικό:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.