Header pic

Pic

Και νέο κρούσμα απατεώνων σε ηλικιωμένη.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλιότερη ανάρτηση μας (Δες ΕΔΩ ) απατεώνες είχαν πλησιάσει ηλικιωμένη κυρία για να της αποσπάσουν χρήματα με έξυπνο τρόπο. Αυτή την φορά
όπως μας ενημέρωσε φίλη του Korakovouni Web Radio είχαμε νέο κρούσμα στονΤυρό. Δύο άγνωστοι όπου μιλούσαν Ελληνικά και με πολύ ευγένειά πλησίασαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο χρώματος ανθρακί ηλικιωμένη γυναίκα και με την πρόφαση ότι η κόρη της έπρεπε να πληρώσει ένα παράβολο στην εφορία για να λάβει την επιστροφή φόρου προσπάθησαν να της αποσπάσουν χρηματικό ποσό.
 Η κυρία χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της αρνήθηκε και μόλις προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κόρη της οι επίδοξοι απατεώνες αποχώρησαν γρήγορα με το αυτοκίνητό τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια σύλληψη καθώς, το παρολίγον θύμα ληστείας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει και αριθμό πινακίδας.
 Πάντως καλό θα ήταν να ενημερωθεί ο κόσμος γιατί όλο και πληθαίνουν τα κρούσματα προσπάθειας εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.