Header pic

Pic

Με επιτυχία ο καθαρισμός τους δρόμου προς Ορεινό Κορακοβούνι (φώτο&βίντεο)

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός προς Ορεινό Κορακοβούνι.


 Σε συνεργασία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ο οποίος πρόσφερε αλυσιδοπρίονα μηχανάκια, του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου και του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου, ο οποίος πρόσφερε ένα πλούσιο γεύμα απο γίδα κοκκινιστή με μακαρόνια στο καζάνι και με 30 περίπου εθελοντές που με αυτό τον τρόπο έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους προς το Ορεινό Κορακοβούνι διεξήχθη ο καθαρισμός του δρόμου προς Ορεινό Κορακοβούνι.
 Η αρχή έγινε από το κτήμα Δημητράκη  και συνέχισαν προς το Ορεινό Κορακοβουνι κόβοντας ύστερα από εντολή του Δήμου και τoυ Δασαρχείου όλα τα κλαριά και δέντρα που εμπόδιζαν την ορατότητα και τη ομαλή διέλευση του δρόμου.
 Η οργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή αφού μέχρι και όχημα είχαν ναυλώσει οι υπεύθυνοι με βυτίο γεμάτο νερό για την αποφυγή τυχόν πυρκαγιάς.
 Δείτε παρακάτω το βίντεο με δήλωσεις αλλά και αποσπάσματα από τον καθαρισμό του δρόμου καθώς και φωτογραφίες.



Οχημά για την πρόληψη τυχόν πυρκαγιάς


Στιγμές χαλάρωσης. Μιας ανάσας που λέμε



Αναμνηστική φωτογραφία

Η γίδα κοκκινιστή με τα μακαρόνια έτοιμη να προσφερθεί στους εθελοντές

3 προέδροι 3 Λυτριβέοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.