Προσοχή! Νέο κρούσμα απατεώνων στο Κορακοβούνι

  • στις Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013 -
  • 0 σχόλια
Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, δύο άγνωστοι πλησίασαν μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Κορακοβούνι και ειδικότερα στην οικία αυτής. Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν...... το παλιό κόλπο, της σοβαρής ανάγκης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά της. Συγκεκριμένα, πρώτα απ' όλα την ρώτησαν αν τα παιδιά της είναι μέσα και αφού τους πληροφόρησε η γυναίκα ότι λείπουν, τότε της "ξεφούρνισαν" το γνωστό παραμύθι, πως τα παιδιά της χρωστούν 3000 Ευρώ και να τους τα δώσει άμεσα. 

Η γυναίκα αρνήθηκε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι άγνωστοι αναζητούνται. Όταν θα έχουμε περιγραφή αυτών, θα την αναρτίσουμε στο blog μας.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.